Spis, hyg og smut
Loppemarked
Kom og gør et kup! Ugelbølle forsamlingshus inviterer til loppemarked søndag d. 24. april fra kl. 11.00 – 15.00
Udover en masse loppeguld vil det være muligt, at købe kage, kaffe og vand. Det er muligt at leje en standplads for hhv. 100kr. indendørs og 25kr. udendørs. Der vil være opsat borde for de stande som er inde i forsamlingshuset, men dem der har stand udenfor, skal selv medbringe et bord (og evt. overdækning hvis vejret viser sig fra den triste side).
Ønsker man standplads kan man købe dem via mobilepay 24683 og her må man gerne skrive om man øsnker at stå inde eller ude og hvor mange stande man ønsker. Stande bliver fordelt efter først til mølle princippet. Er der spørgsmål til standbookingen kontakt da Helene på 22 33 51 26.
Vi håber at se rigtig mange ved forsamlingshuset denne dag med masser af hygge og loppefund.
Parkdag og påskejagt
Parklauget inviterer til en hyggelig parkdag, hvor vi i fællesskab kan forskønne vores fælles bypark.
Alle er velkomne, og Parklauget sørger for frokost og drikkevarer. Dagen vil også byde på Den Store Ugelbølle Påskejagt for byens yngste borgere og snobrød i bålhytten.
– Mere info kommer på Facebook
Træningsevent – med Pia Dissing og Christina Holmann
Kl. 10.00 Velkomst og præsentation af dagen
Kl. 10.10 – Træning med Pia Dissing
– Opvarmning
– Træning – stram op og muligvis cirkeltræning
Kl. 11.10 – Oplæg om sundhed, kost og bevægelse i hverdagen
Kl. 12.00 – Pause – der serveres sandwich og grønsagsjuice
Kl. 12.30 – Yoga med Christina Holmann
– Kort meditation
– Dybe yin stræk
– Blid Hatha yoga
– Mindfulness
– Åndedræt, afslutning i den dybe savasana
Kl. 13.30 – Vi siger farvel og tak for en dejlig dag
Hyg og Byg
Livestreaming: Smagen af øl
25. september kl. 19:00 til 21:30
Forelæsere: brygmester Zoran Gojkovic og Erik Lund, Carlsberg Laboratorium
Mennesket har kunnet brygge øl i næsten 10.000 år, fordi brygprocessen som udgangspunkt er en simpel og en helt naturlig proces som kombinerer spiring af byg – dvs. maltning – med gæring.
Selv om processen tilsyneladende er enkel, så er smagen af øl alligevel resultatet af en meget kompleks interaktion mellem de anvendte råmaterialer – primært de forskellige malt- og humletyper – samt valget af gær og den anvendte brygproces.
Der er identificeret over 700 forskellige aromakomponenter i øl, og der føjes jævnligt nye til listen.
I dette foredrag vil du høre om gærens betydning for øllets aroma og om maltens indflydelse på øllets farve, smag og smagsholdbarhed. Du får også indsigt i humlens rolle som smags- og aromagiver, og forelæserne vil også diskutere brygprocessens betydning og hvordan man laver alkoholfrit øl.
Under foredraget får du serveret små smagsprøver på fem udvalgte øltyper. Du smager dem én efter én efterhånden som de gennemgås i foredraget.