GRILLAFTEN OG FREDAGSBAR

Parklauget inviterer til grillaften og fredagsbar i vores fælles bypark. Der vil være mulighed for at komme forbi og købe en lækker pulled pork-burger, men man kan også bare komme forbi til en enkelt øl, og hilse på sine ”med-bøller”.

– Mere info kommer på Facebook

Loppemarked

Kom og gør et kup! Ugelbølle forsamlingshus inviterer til loppemarked søndag d. 24. april fra kl. 11.00 – 15.00

Udover en masse loppeguld vil det være muligt, at købe kage, kaffe og vand. Det er muligt at leje en standplads for hhv. 100kr. indendørs og 25kr. udendørs. Der vil være opsat borde for de stande som er inde i forsamlingshuset, men dem der har stand udenfor, skal selv medbringe et bord (og evt. overdækning hvis vejret viser sig fra den triste side).

Ønsker man standplads kan man købe dem via mobilepay 24683 og her må man gerne skrive om man øsnker at stå inde eller ude og hvor mange stande man ønsker. Stande bliver fordelt efter først til mølle princippet. Er der spørgsmål til standbookingen kontakt da Helene på 22 33 51 26.

Vi håber at se rigtig mange ved forsamlingshuset denne dag med masser af hygge og loppefund.

Parkdag og påskejagt

Parklauget inviterer til en hyggelig parkdag, hvor vi i fællesskab kan forskønne vores fælles bypark.
Alle er velkomne, og Parklauget sørger for frokost og drikkevarer. Dagen vil også byde på Den Store Ugelbølle Påskejagt for byens yngste borgere og snobrød i bålhytten.

– Mere info kommer på Facebook

Træningsevent – med Pia Dissing og Christina Holmann

NY DATO!!
Kom og træn med Pia Dissing og Christina Holmann
Program
Kl. 10.00 Velkomst og præsentation af dagen
Kl. 10.10 – Træning med Pia Dissing
– Opvarmning
– Træning – stram op og muligvis cirkeltræning
Kl. 11.10 – Oplæg om sundhed, kost og bevægelse i hverdagen
Kl. 12.00 – Pause – der serveres sandwich og grønsagsjuice
Kl. 12.30 – Yoga med Christina Holmann
– Kort meditation
– Dybe yin stræk
– Blid Hatha yoga
– Mindfulness
– Åndedræt, afslutning i den dybe savasana
Kl. 13.30 – Vi siger farvel og tak for en dejlig dag
Eventet er med forplejning, pris 100 kr. tilmelding sker via MobilPay 24683.

Livestreaming – Flagermus

Livestreaming – tirsdag d. 29 marts kl. 18.30

Flagermus – ved sansefysiolog Peter Teglberg Madsen

Selvom der er mere end 1.400 flagermusarter og de udgør en femtedel af alle pattedyrarter, er der meget vi ikke ved om hvad de foretager sig i mørket. Men nu har forskere sat små computere på flagermus og fået ny viden om deres adfærd og jagt med ekkoer.

 

Spis, hyg og smut

Spis, hyg og smut – Familie fællesspisning 

Pris 50 kr. (personer over 12 år), børn 10 kr. (børn under 2 år spiser gratis) tilmelding sker via MobilPay 24683 Senest tilmelding tirsdag d. 15 marts

 

YIN YOGA med Christina Holmann

På holdet laver vi yin yoga, som er en langsom og blid yogaform, som gennem dybe stræk smidiggør din krop, beroliger dit nervesystem og skaber ro og balance både fysisk og mentalt. Der er fokus på at være at være i nuet, øge din velvære og mærke kroppen både i stilhed, men også gennem guidede afspændinger. Vi slutter altid af med en dyb afslapning i Savasana. 

Første gang d. 14 marts er gratis, herefter er der 8 gange til 750 kr. Tilmeld dig ved at skrive til Christina på 22 25 33 31.

Generalforsamling

Generalforsamlinger mandag d. 7 marts kl. 18.00 

Så er der tid til ordinær generalforsamling for både Ugelbølle- Forsamlingshus, Distriktsråd og Parklaug. Dagsorden følger. Der er ledige poster i alle bestyrelser, så står du med ideer til byen, så er det bare med at kommer afsted og stille op og gøre din i ide til virkelighed! Traditionen tro vil distriktsrådet gerne invitere til efterfølgende rejemad.